Onze missie is simpel

Wij zijn jouw allround content- en kennispartner. We denken mee in het eindresultaat. Het activeren van jouw doelgroep, dat is waar we naar op zoek zijn.

MAAK KENNIS

Wat we doen en waarom we bewegen komt van binnenuit. Met onze gedeelde principes, zonder angst en in een cultuur waar vrijheid en vertrouwen centraal staan, creëren we. Ambitie. Talent. Liefde. Noem het hoe je wil. Wij noemen het VIBE

01. We willen concepten creëren waar mensen van houden.

Het werk dat we maken is bedoeld om banden te smeden tussen mensen en de dingen waarvan ze houden. We willen gemeenschappen van like-minded people creëren en samenbrengen op basis van de waarden en interesses die ze delen.

02. We willen relaties creëren waar mensen van houden.

Of het nu gaat om de focus op onze eigen bedrijfscultuur of de samenwerkingen met onze klanten, het willen delen van onze passie staat voorop. We willen mensen inspireren en activeren door wat we doen.

03. We willen werk creëren waar mensen van houden

We willen werk creëren dat een weerspiegeling is van onze toewijding en passie. Het soort werk waardoor onze community geïnspireerd wordt. Het soort werk dat the game verandert voor onze klanten. Het soort werk dat opvalt omdat het voor iets staat.

Creatievelingen met een frisse kijk op deze wereld.

 

Talenten met verschillende achtergronden onder één dak.

Max Schuppert

Founder / Creative Director
MAX-1

Brian

Producer
P1001286

Tijl Driegen

Motion Designer
P1013376

Stan

Producer
stan

Curtis Nyugen

Marketeer
P1013380
en_USEnglish
nl_NLDutch en_USEnglish